Tenisové kurty - Bedřichov

Nejbližší tenisové kurty se nacházejí v Bedřichově v Jizerských horách naproti centrálnímu parkovišti, na konečné autobusu č. 1. Provozuje je JIzerská, o.p.s. Rezervace a další informace vám poskytnou na tel.: 605351602.


Squash - sportovní areál Břízky

Sportovní 310, Jablonec nad Nisou
Sportovní areál Břízky se nachází ve městě Jablonec nad Nisou a má perfektní zázemí pro tenis, squash i badminton.

Najdete zde moderní halu se 4 tenisovými kurty s nejnovějším povrchem, dva kurty na squash a dva profesionální badmintonové kurty. V letní sezóně jsou v provozu i dva venkovní antukové tenisové kurty. V areálu je také indoor golf, fitness a fotbalové hřiště. 


Squash centrum Vratislavice

Zámecký vrch 1170, Liberec
Tenis, squash a volejbal centrum se nachází ve Vratislavicích nad Nisou v Liberci a nabízí 3 kurty, možnost zapůjčení vybavení, solárium a občerstvení. 


Sportovní areál Na rozcestí

Vratislavice nad Nisou, Liberec

Moderní víceúčelový sportovní areál ve Vratislavicích nad Nisou nabízí hřiště na fotbal, beach volejbal, tenis, basketbal, volejbal a celoroční kluziště. Srdcem areálu je unikátní kluziště s umělým povrchem z extrémně tvrdých polymerových desek, které před časem vyvinula NASA jako izolaci pro raketoplány. 


Tenis outdoor, beach volejbal - Sport Park Liberec

Jeronýmova 570/22, Liberec
V areálu Sport Parku v Liberci je možné využít 3 tenisové outdoorové kurty, součástí tenisového areálu je také jeden kurt beachvolejbalový.V nabídce je kromě pronájmu dvorců i zapůjčení vybavení. K dispozici je také sociální zařízení včetně sprch. Telefonická objednávka:podmínkou. 


Beach volejbal - ASC Liberec

Na Bohdalci 715, Liberec
Hřiště na beach volejbal spadá pod Akademické sportovní centrum - ASC Technické univerzity v Liberci. Je umístěno za VŠ kolejemi v Harcově a nabízí jeden kurt s plážovým pískem bez umělého osvětlení. Hřiště je možné objednat na telefonech 485 355 122 nebo 485 355139.